.

Het begin

21 augustus 2019

Ik ga mee op de Wylde Swan!

Een tijdje geleden hebben we met zijn 4en (mijn moeder, mijn vader, Meike en ik) een dagtocht gemaakt op de Wylde Swan voor de verjaardag van mijn vader. Maar, hoewel het een cadeautje voor mijn vader was, ging het ook bij mij heel erg kriebelen toen we op dat prachtige schip waren. Dat is wanneer ik heb besloten dat ik dit moet gaan doen, omdat ik niet de kans kan laten liggen om 7 weken lang dat fantastische gevoel te beleven. In april 2020 ga ik dus een geweldige reis maken, en in deze blog ga ik kort vertellen wat ik al heb gedaan en wat ik nog ga doen om het geld voor deze reis bij elkaar te krijgen.

In de zomervakantie heb ik veel gewerkt, dus dat levert me al een goed beging op voor de reissom, maar naast het geld dat ik spaar van mijn werk heb ik natuurlijk nog meer nodig. Daarom ga ik acties houden. Ik heb in mijn hoofd al meerdere acties, maar eentje is al vrij concreet en die gaat in de komende dagen ook van start. Ik ga namelijk custom made speelkaarten verkopen! Hier zal nog meer info over volgen.

Ook ga ik een nieuwsbrief verkopen, waarin ik meer blogs zoals deze zal plaatsen. Op de site zullen ook wel wat blogs komen, maar niet zo veel als in de nieuwsbrief. Dus wil je goed op de hoogte blijven? Stuur me dan een appje of een mailtje, en dan stuur ik voor een eenmalig bedrag van €10 twee keer per maand een nieuwsbrief naar je toe, met foto’s, blogs en info om op de hoogte te blijven van al mijn acties!jacob-jan@rijnwijn.com